Start | Presentation | Skinnproduktion | ButikKontakt


    ©Foto: Adelsölamm

 

JUNI:
Ensilageskörd inför vintersäsongen.

SEPTEMBER:
Baggar och tackor klipps för att stimulera brunsten.
Extra kraftfodertilldelning till tackorna för att stimulera brunsten.

OKTOBER:
Baggen släpps till tackorna för betäckning.

DECEMBER/JANUARI:
Baggen tas bort.

MARS:
Klippning av tackorna inför lamningen.
Vaccinering av tackorna för att lammen skall födas med ett visst sjukdomsskydd.
Extra kraftfodertilldelning till tackorna inför lamningen.

APRIL:
Lamning.

MAJ:
Betessläpp.

JUNI:
Ensilageskörd inför nästa vintersäsong.

AUGUSTI/SEPTEMBER:
Slakt.
Skinnen till garveriet.

DECEMBER:
Skinnen färdiga för försäljning och vidareförädling.

 

   

När Du köper lokalproducerat, bidrar Du till att hålla landskapet i Ditt närområde öppet.

     

Adelsölamm, Spanien, 178 92 Adelsö, 070-824 97 15, info@adelsolamm.se


     En Lundkulla Produktion